VacuCraft Bambumugg med sugrör 590 ml (flera färger)

160 SEK

Våra bambufiber-muggar för kalla drycker är BPA-fria och biologiskt nedbrytbara. Så nu kan du njuta av din smoothie, juice eller islatte medan du gör vår planet en stor tjänst! Finns i 2 olika färger. Med sugrör i rostfritt stål (inklusive liten diskborste för smidig rengöring av sugrör).

Artikelnr: N/A Kategori: Etikett:
 

Beskrivning

VacuCraft Bambumugg med sugrör VC500

Vacucraft bambumugg med sugrör passar utmärkt för kalla drycker. De tillverkas av 70% bambufiber, majsstärkelse och andra naturliga fiber och är därmed biologiskt nedbrytbara,  men också BPA-fria samt FDA och LFGB godkända. Samtliga muggar från Vacucraft har anti-slip grepp av silikon för smidig användning.

Förutom att kopparna är väldigt fina så möjliggör de också för dig att kunna njuta av din favoritdryck samtidigt som du gör vår planet en tjänst. När du köper smoothies och juicer ute, be att få den i din egen kopp och spara in på engångsartiklarna. Eller mixa ihop en smoothie hemma och ta med den i den här fina muggen när du är på språng!

Varför Bambu?

Det är ett hållbart och slitstarkt material som ger produkten lång livslängd. Det innehåller heller inga gifter och är biologiskt nedbrytbart.

Kan diskas i maskin och användas i mikrovågsugn.

Beskrivning

1 mugg m/lock och sugrör, anti-slip grepp
Färg: Blå – Lila

Storlek

Rymmer 590 ml

Material

Behållare: Bambufiber + silikon-ring. Sugrör i rostfritt stål.

Se även våra Kaffemuggar i Bambufiber

Ytterligare information

Vikt 0,3 kg
Dimensioner 9,5 × 24 cm
Färg

Blå, Lila