Om oss

Historien bakom Vacucraft

Vacucraft förstår att konsumtionen av mat är mer än bara tillfredsställande av hunger. Vad vi väljer att äta påverkar direkt våra kroppar, våra sinnen – och våra plånböcker.

Många känner till fördelarna med att äta naturlig och ekologisk mat men står inför den verklighet att hälsosam, icke-processad mat kan vara dyr, och många har helt enkelt inte råd med det. Detta leder till konsumtion av billig mat som ofta är mycket processad och laddad med fett, salt och socker. Vad som i slutändan sker är att människor baserar sina matval på pengar istället för hälsa.

Vacucraft har tagit fram en lösning på detta problem – vakuumförseglade behållare för livsmedelsförvaring som ger mer valuta för pengarna. Med vakuum-teknik kan maten hålla sig fräsch längre genom att extrahera den luft som annars gör att maten blir förstörd snabbare. Slutresultatet är att mat slängs i mindre utsträckning, vilket gör att du sparar både miljön och plånboken. När man ser det på det viset betalar behållarna sig många gånger om!

Hälsa är vår främsta prioritet. Därför vill Vacucraft erbjuda produkter som reducerar skadliga toxiner samtidigt som de bevarar mat, så att du kan äta mer färsk och naturlig mat. Vi har nog alla hört om de skadliga effekterna som billig plast kan orsaka på vår individuella hälsa och på vår planet. Av den anledningen använder vi bara BPA-fria produkter av bästa kvalitet – Tritan och Borosilikatglas. Tritan plast är praktiskt taget oförstörbar. Dess hållfasthet och hållbarhet garanterar en förlängd livslängd på produkten som gör att du sparar in de pengar som annars skulle ha gått till ersättningsbehållare (som lätt går sönder, tappar kvalitet och blir missfärgade).