VacuCraft Vakuumförvaring 1L/2L/3L

500 SEK

Ingen ingredienser är för stor eller för liten för denna praktiska uppsättning! Perfekt till förvaring av pasta, ris och andra spannmål; ett måste att ha i köket!

I lager

Artikelnr: VC-002 Kategori: Etiketter: , , , , ,
 

Beskrivning

VacuCraft Vakuumförvaring VC-002

Vacucrafts unika förvaringsbehållare med funktionen att skapa vakuum inne i behållaren extraherar den luft som annars orsakar bakterietillväxt och som gör livsmedel dåliga. Det förhindrar exempelvis frukt och grönt från att bli bruna och trista. Du kan också behålla näring och smak i juice, smoothies och andra matvaror betydligt längre. Vacucrafts innovativa vakuumförseglade behållare för matförvaring kan bevara och förvara livsmedel upp till fem gånger längre än traditionella förvaringsprodukter. Tack vare denna teknik kan matsvinnet minska, vilket gör att du sparar både miljön och plånboken.

Behållarna tillverkas av Tritan plast (BPA-fri) som är ett väldigt slitstarkt material och datumindikatorn i locket gör det dessutom enkelt att hålla koll på hur länge maten har förvarats.

Både behållare och lock är diskmaskinsvänliga. Lådan tål även att värmas i mikrovågsugn (ej locket).

Varför Tritan?

Eastman Tritan™ är väldigt slitstarkt och förlänger produktens livslängd avsevärt, dessutom är det BPA-fritt- till skillnad från billig plast som ofta innehåller toxiner som är skadliga både för vår individuella hälsa och för vår planet. Tritan är dessutom mer resistent mot lukt, fläckar och kvarsittande smak. Även materialets kristallklara genomskinlighet är något som uppskattas av många.

Beskrivning:

Ett set med 4 delar (3 st behållare + pump)
Färg: Grönt äpple

Storlek:

Liten rund: 1L
Medium rund: 2L
Stor rund: 3L

Material:

Pump: Polypropylen
Behållare: BPA-fri Eastman Tritan™