VacuCraft PRO Vakuumförvaring 2 Liter

488 SEK

En stor del av all mat som slängs är matsvinn som hade kunnat ätas eller säljas— om det hade hanterats annorlunda. VacuCraft har tagit fram en lösning på det!

Innovativa vakuumbehållare för storkök och miljöer som kräver större volymer. Kan förvara mat upp till 80% längre än vanliga traditionella behållare. Utan att uppoffra färskhet, smak eller näring. Denna behållare rymmer 2 Liter och är den minsta i serien för proffskök.

I lager

Artikelnr: VC-812 Kategori: Etiketter: , , , ,
 

Beskrivning

VacuCraft PRO Vakuumförvaring 2 Liter

Vacucraft PRO vakuumförvaring 2 L passar perfekt för medelstora volymer. Med visionen att främja en hälsosam livsstil som inkluderar mer färsk högkvalitativ mat introducerar Vacucraft nu vakuumbehållare för professionellt bruk.

Unika förvaringsbehållare med funktionen att skapa vakuum inne i lådan extraherar den luft som annars orsakar bakterietillväxt och som gör livsmedel dåliga. Dessa innovativa vakuumförseglade behållare kan bevara och förvara livsmedel upp till fem gånger längre än traditionella förvaringsprodukter. Tack vare detta kan din verksamhet minska matsvinnet, vilket gör att du sparar både miljö – och budget.

Oavsett om syftet är att marinera kött, förvara preppade råvaror eller spara rester så har Vacucraft tillförlitliga och säkra lösningar för livsmedelsförvaring. Behållarna tillverkas av Tritan plast (BPA-fri) som är ett väldigt slitstarkt material.

Varför Tritan?

Eastman Tritan™ är väldigt slitstarkt och förlänger produktens livslängd avsevärt, dessutom är det BPA-fritt, till skillnad från billig plast som ofta innehåller toxiner som är skadliga både för vår individuella hälsa och för vår planet. Tritan är dessutom mer resistent mot lukt, fläckar och kvarsittande smak. Även materialets kristallklara genomskinlighet är något som uppskattas av många. Det låter dig även se exakt vad som finns i lådan och ger dig kontroll över vad som hamnar i maten.

Livsmedelsprodukter måste kunna stå emot hård användning, frekvent rengöring, och strikta regler för livsmedelssäkerhet, detta är extra viktigt när de används i proffsmiljö. Av den anledningen är det inte förvånande att restauranger förlitar sig allt mer på BPA-fria produkter – som lever upp till de hårt ansatta krav på ställs på industrin.

Samtliga behållare och lock är diskmaskinsvänliga.

Beskrivning:

1 st behållare (pump ingår inte – köp den här)
Färg: Genomskinligt, klart material

Storlek:

2 Liter

Material:

Behållare: BPA-fri Eastman Tritan™

Se fler storlekar för professionell användning: Proffskök

Ytterligare information

Vikt 0,65 kg
Dimensioner 22,4 × 22,4 × 7,7 cm